torsdag 24. april 2014

Vel overstått operasjon :)

Ja nå er operasjonen og første døgnet over og vi er mange kilo lettere!!! Det var en forferdelig nervepirrende dag igår, jeg var helt vrak og gikk rundt meg selv under operasjonen...Selve operasjonen gikk veldig fint og tok 1 time og vi fikk komme ned til henne med en gang hun kom til postoprativ.
Men der ble det enda tøffere for min del, for hun hadde våknet med en gang og reagerte kraftig på narkosen! Jeg hadde håpet på at hun skulle våkne gradvis og tenkte at hun ville være desorientert, men dessverre var hun en av de som noen ganger får en kraftigere reaksjon av narkosen.Å se den lille jenta vår turne rundt av å ha så mye smerter og være så desorientert var rett å slett grusomt. Jeg var ikke forberedt på dette. Men vi klarte å roe henne til slutt og med ganske mye beroligende sovnet hun igjen og fikk sovet mange timer. Pga alle medikamentene ble hun ganske sløv hele dagen og det gikk lang tid før hun begynte å bli litt mer "våken" igjen, og jeg endelig klarte å roe meg ned...
Det er jo vanlig at noen får en slik reaksjon, men når vi ikke har sett slik før og er så tynnhudet som vi er, ble dette litt mye og var en sterk opplevelse for oss, spesielt når det er barnet vårt.

Men hun ble mer opplagt på kvelden og har hatt en kjempe fin natt så nå er vi hjemme igjen.Hun er i veldig fin form idag og har spist 12 is og en skive dette døgnet så hun er fornøyd hun;)
Hun har vært kjempe flink og ikke klaget mye tross alt, og når vi filmet henne igår når vi kom til sykehuset og spurte henne hvor hun var, svarte hun: leikeland ;)
Håper det er all isen og lekene hun husker av dette her, så sitter ikke dette igjen som et ekkelt minne allikevel ;)

Nå sitter lille tuppa vår og koser seg ute med ny gravemaskin og leker i vår store sandkasse hage. Vi er ikke kommet noe lengre utenfor vi, alt tar tid! Jeg tar en pust i bakken med en kaffe kopp og nyter solen! For et deilig vær å for en lettelse at det hele er over med bra resultat! Må ha en liten pust i bakken nå for ikveld skal vi tilbake til sykehuset for å delta på sorggruppe som sykehuset arrangerer. Det er tøffe tak det også....

Bilde rush fra sykehuset!

Dette var spennende! Topp moderne barneavdeling med touch skjerm med både tv, film, spill, internett og tlf! Toppers for små barn!

Like spente begge 2 på hva som snart skulle skje!

Flinke tappre jenta vår ♥

Gaver var klar til hun fikk komme opp på barneavdelingen igjen.

Kos med pappa og is nr 5 ;)

En meget sliten mor og datter igår kveld!


Matlyst hadde hun heldigvis i dag tidlig :)

Strålende fornøyd idag tidlig når hun kan få is når hun vil, til og med til frokost ;)

Måtte jo få premier når hun har vært så flink ♥

Ha en strålende solskinns dag! Her hos oss er det ihvertfall sommer idag ♥

Klem

3 kommentarer:

  1. Så bra at operasjonen er over og at alt gikk bra til slutt.
    Lillebror her har hatt to episoder der jeg lurer på om trommehinna har sprukket. Han har vært forkjølet, plutselig fått øreverk på kvelden og så har det rent væske ut av øret om natta og dagen etter. Og vips så var han bra igjen. Har du noe erfaring med slikt? Burde han sjekkes?

    SvarSlett
    Svar
    1. Huff det hørtes ikke godt ut! Leah har faktisk bare hatt en ørebetennelse, men på hørselskontrollen 8 uker etterpå fant de væske i øret. Og da ble vi henvist videre til øre,nese,hals avdeligen som fant ut at hu måtte ha dren,og ta både polypper og mandler. Det har kommet litt væske ut noen ganr når hun har vært forkjølet men tror ikke det er den seige væsken som er operert ut nå, da må det ha gått hull på trommehinnen.det kan nok være lurt å få sjekket i tilfelle, men jeg er ingen ekspert på dette så vet ikke, men heller en gang for mye enn en gang for lite;) håper han slipper å plages med det ihvertfall:) ha en fin dag :) klem til dere <3

      Slett
  2. Flinka jentå te tante ❤️

    SvarSlett

Takk for at du leser:)
Blir glad om du vil legge igjen en liten hilsen....