fredag 6. februar 2015

Bryllupsreise ♥

God fredagskveld dere

Hva gjør dere denne fredagskvelden? Her sitter jeg i sofakroken og koser meg med kake rester fra klubb i går og drømmer om ferien som nærmer seg med stormskritt! Vi drar nemlig alle tre på "bryllupsreise" om ca 3 uker. Turen går til Orlando Florida og cruise i Karibien i 3 uker. Hvor skjønt blir ikke det?? Herlighet som jeg gleder meg!!☻☻

Karibien

Jeg ser virkelig frem til en slik tur! En etterlengtet ferie med total avslapping, men samtidig mange spennende og morsomme opplevelser,
Vi har alltid drømt om en bryllupsreise på en kritt hvit strand, langt langt borte, men å dra fra Leah så lenge på ferie er blitt helt uaktuelt for oss etter alt vi har vært igjennom. Vi vet at vi ikke hadde funnet roen ved å være så langt borte fra henne i så lang tid, så vi endret planene og reiser alle sammen på en stor familie ferie som blir vår "bryllupsreise" !
Å la ferien gå til Orlando og oppleve Disney World, Sea World, Cape Canaveral osv, og i tillegg en uke på Cruise i den vestlige karibien,var da et helt perfekt valg for oss! Det er en ferie som passer for alle aldre og vi elsker å se når Leah koser seg. Det gjør mitt hjerte glad♥

Det blir virkelig skjønt med litt sol å varme nå på denne årstiden!
Deler noen bilder jeg koser meg med her jeg sitter. (Alle bildene er lånt fra google)

Hotellet vi skal bo på.


Cruiseskipet Freedom of the seas som skal ta oss med til Labadi-Haiti, Falmouth-Jamaica, George Town-Grand Cayman, og Cozumel-Mexico.



Haiti

Magic Kingdom, Animal Kingdom og Sea World er jo attraksjoner Leah er helt i ekstase for å skulle få oppleve. Hun snakker ikke om annet enn amerika, Disney World og at hun skal få se Elsa og Anna fra disney filmen Frost, og jeg skjønner virkelig at dette blir en stor opplevelse for 4 åringen vår. Bursdagen sin skal hun ferie ombord på cruiset også, STOR STAS☻ 
Åååå...vi gleder oss like mye alle tre!




Frost figurene. Leah danser rundt i Elsa kjole dagen lang, og det er selvfølgelig kostymet hennes for karneval i barnehagen neste uke også.
Sea World
Så da sitter jeg her da og tenker på bikini kroppen, og nyter kakerestene hihi ☻ Ja,ja ferien skal nytes uansett fasong!

GOD HELG DERE!

Ps: Innlegget om bryllupet vårt kommer også snart. Jeg er bare super treg!


Klem

3 kommentarer:

  1. Å for en fantastisk tur :-) og for en storslått opplevelse for Leah, masse god tur alle sammen :-)

    SvarSlett
  2. Det ser ut som en fin tur:) Var selv i orlando da jeg var fire i 1990. Stor opplevelse. Dro igjen med familien og kommende ektemann den gang i 2011. Var ikke på cruise men en uke også i miami. Men anbefaler veldig orlando og parkene som er der.
    Elisabeth

    SvarSlett
  3. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    SvarSlett

Takk for at du leser:)
Blir glad om du vil legge igjen en liten hilsen....