onsdag 15. oktober 2014

Tenn et lys i kveld kl 19.00!

I dag, 15.oktober er dagen hvor vi tenner et lys til minne for våre barn som dessverre forlot oss så altfor tidlig.
Kl 19.00 i kveld tennes det lys verden over i alle tidssoner. Disse skal lyse som en bølge over hele kloden til minne for disse englebarna. Vær gjerne med og tenn et lys om du har mistet et barn, et barnebarn, et tante/onkel barn, et søskenbarn, kjenner noen som har mistet et barn, eller bare vil tenne et lys fordi du tenker på disse små som ikke fikk oppleve livet slik de skulle ha fått og vil vise omsorg og støtte for de som har mistet.

Sett lyset i vinduskarmen og la det være med i denne bølgen av lys i kveld.

Deler info fra Landsoreningen uventet barnedød sin side, og støtt gjerne Tenn et lys - aksjonen deres med 50 kr som går til livreddende forskning.




Tenn et lys


Bilde av hjerte formet av telys mot svart bakgrunn medtekst som skifter

En bølge av lys rundt kloden 15. oktober

Tenn et lys til minne om barna vi savner! 15. oktober er den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet og i livets begynnelse. En bølge av lys går rundt kloden når lys tennes i alle tidssoner kl 19.00.
Denne dagen kan alle som som har mistet et lite barn minnes sine barn og kjenne at de ikke er alene om sin savn og sorg. Dere som står rundt kan også være med og vise omsorg og støtte.
Hver dag dør et lite barn i Norge, et av verdens aller tryggeste land å bli født inn i. Nærmere 400 barn dør i dødfødsel, spedbarnsalder eller småbarnsalder årlig. Hvert eneste dødsfall er en katastrofe for foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og venner. Små føtter setter dype spor…
#tennetlys15okt

Send sms LYS til 2490 og gi 50 kroner til LUBs forskningsfond. (Alternativt gi din gave online eller direkte til vår forskningskonto 5081.07.68980)
Forskning har bidratt til 90% reduksjon av krybbedød siden slutten av 1980-tallet. I 1989 døde 150 barn i krybbedød, i dag dør ca 15 barn årlig av samme årsak. Dette er fortsatt 15 for mange, men vi er på god vei.
I 2013 døde 220 barn i dødfødsel. Kan vi klare å forebygge minst 90% av også disse tragediene i framtiden?
Takk for at du deler vårt håp om at ingen skal måtte oppleve å miste et barn!
Les mer:




Vi skal ikveld tenne et lys for engelen vår og for alle de andre vennene hans ♥

Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du leser:)
Blir glad om du vil legge igjen en liten hilsen....